Kniha návštěv

Re: silnice

Zdravím,pokud nám to počasí dovolí tak by jsme to chtěli jet přes silnici.Ale to je ještě hodně brzo říkat konečné rozhodnutí.Vše rozhodne přízeň počasí.

kamera

Místo kamery kupte velkej ohňostroj, ať je vidět za celej rok aspoň něco...

Re: kamera

Omlouváme se Martinovi i ostatním, ale ohňostroj nebude. Místo toho jsme raději zprovoznili webovou kameru a přidali tréninkový termín v neděli 15.5.2016 od 9 do 19 h. :-)

Trénink

Dobrý den, dnes 3.5.2016 jsme trénovali ve Stříbře a musím říci, že se AMK Stříbro může stydět za jakých podmínek nechá trénovat jezdce. Trať neupravená, práší se tak, že není vidět na 5 metrů. Prostě ostuda.

Re: Trénink

Dobry den pane, můžu vědět kde dva dny po závodech je možné trénovat na upravený a nakropený trati?

Re: Re: Trénink

Slaný, Třebíz atd. Ještě se nám nestalo, že by se u Vás kropilo(a to máte automatickou závlahu). To bohužel není jen můj názor, ale nikdo to asi nechce ani komentovat. Bodurka

Trénink

Dobrý den,

kdy budete otvírat trať pro trénování ?

Děkuji

Re: Trénink

Dobrý den pro všechny jezdce a příznivce Stříbrského motokrosu,
trať je již připravená,navezená,zvláčená a tak nic nebrání ji otevřít pro trénování. Momentální povrch je úplně ideální.Trénovat se muže celý tento prodloužený výkend.Což je od čtvrtka až do úterý. A po té vždy úterý,čtvrtek a sobota jako v loňském roce. Počasí vypadá již docela dobře a tak hurá do sedel a na trať.
Za AMK Miloš Morávek

tréninky

Dobrý den,

kdy se začne trénovat?

Re: tréninky

Doufam ze uz od soboty kdyz je tak pekne.

Přidat nový příspěvek