Kniha návštěv

Trénink 28.6 2016

Zdravím všechny příznivce motokrosu,
Informace pro všechny jezdce a zvláště pak pro pana Petra Boďurku který si stěžoval na neupravenou a nenakropenou trať. Po nedělním MMČR sajdkár a čtyřkolek se dnes trať upravila buldozerem,sesmykovala a to v celé délce. Zítra proběhne kropení traťe. Za takhle upravenou trať by jsme se nemuseli STYDĚT ani na mistrovský závod.
Všichni jste srdečné zváni na zítřejší trénink, který se koná od 14 hod. do 19 hod.
S pozdravem
Miloš Morávek, místopředseda AMK Stříbro.

trénink

Dobrý den, bude se moci trénovat 11.6.-12.6.2016? Bude trať upravená?

silnice

23.10 motul cup se skáče silnice ?

Re: silnice

Zdravím,pokud nám to počasí dovolí tak by jsme to chtěli jet přes silnici.Ale to je ještě hodně brzo říkat konečné rozhodnutí.Vše rozhodne přízeň počasí.

kamera

Místo kamery kupte velkej ohňostroj, ať je vidět za celej rok aspoň něco...

Re: kamera

Omlouváme se Martinovi i ostatním, ale ohňostroj nebude. Místo toho jsme raději zprovoznili webovou kameru a přidali tréninkový termín v neděli 15.5.2016 od 9 do 19 h. :-)

Trénink

Dobrý den, dnes 3.5.2016 jsme trénovali ve Stříbře a musím říci, že se AMK Stříbro může stydět za jakých podmínek nechá trénovat jezdce. Trať neupravená, práší se tak, že není vidět na 5 metrů. Prostě ostuda.

Re: Trénink

Dobry den pane, můžu vědět kde dva dny po závodech je možné trénovat na upravený a nakropený trati?

Re: Re: Trénink

Slaný, Třebíz atd. Ještě se nám nestalo, že by se u Vás kropilo(a to máte automatickou závlahu). To bohužel není jen můj názor, ale nikdo to asi nechce ani komentovat. Bodurka

Trénink

Dobrý den,

kdy budete otvírat trať pro trénování ?

Děkuji

Přidat nový příspěvek