Kniha návštěv

Re: Motul Cup 2017

Dobrý den, Martine, děkujeme za pochvalu MMČR. I 15. října se bude skákat přes silnici.

Re: Re: Motul Cup 2017

Zdravím,
tak to je SUPER info, teď aby vyšlo počasí.

Re: Motul Cup 2017

Je sice pěkné, že informujete, že budete skákat přes silnici, ale určitě by jste, jak bývalo více než dvacet let dobrým zvykem, postavit značku s informací o uzavření terénu do Malovic. Je to k vzteku, když dojedete pod terén a tam se na Vás na křižovatce usmívá zákaz vjezdu. Věřte mi, že je to docela ztráta času, když se musíte vracet přes Únehle na Stříbro. Píši za všechny, co tohle museli v neděli absolvovat, neškodilo by trochu vstřícnosti.
Děkuji, s pozdravem

Re: Re: Motul Cup 2017

Vážená paní Ivano,
mrzí nás, že se Vám stala tato nepříjemnost, a omlouváme se Vám. Značky oznamující uzavírku skutečně rozmisťuje náš klub, a to na základě platného úředního povolení. Značku do Malovic dáváme dlouhodobě, protože tam má být.
V posledním roce bohužel naše značky v Malovicích napadá neznámý vandal, který je zahazuje do příkopu nebo krade. Poškozuje tím jak náš majetek, tak samozřejmě projíždějící lidi, kteří se o uzavírce dozví až u Butova nebo před samotným závodištěm.
Značku do Malovic budeme umisťovat i nadále. Pravděpodobně bude chráněna fotopastí, abychom se s vandalem seznámili a pořešili ho.
Za AMK Stříbro s pozdravem M. Šimek

Re: Re: Re: Motul Cup 2017

Dobrý den,
moc Vám děkuji za odpověď, bohužel jsem netušila, že lidská blbost v podobě ničení značek na silnici, může dojít tak daleko. Budeme doufat,
že tento vandal, díky špatnému označení, jednou zabloudí hodně daleko.
Tak nezbývá, než Vám popřát pevné nervy. Není k dispozici program, kdy bude terén uzavřen, a kdy je možné projet???
Děkuji, s pozdravem

Re: Re: Re: Re: Motul Cup 2017

Děkujeme za pochopení. Námi pořádané závody zveřejňujeme vždy zjara na celou sezónu dopředu. Termíny najdete zde na webu v sekci STŘÍBRO na záložce KALENDÁŘ AKCÍ. Uzavírky bývají v den akce od 6:00 do 19:00. S pozdravem za AMK Stříbro M. Šimek

MMČR V MOTOKROSU Buksa

Zdravím všechny Svatopetráky!!!
Nevím, jestli jsem se špatně koukal a nebo to tady někde je, ale neviděl jsem tady jediné slovo o tom, že by někdo pochválil vás, všechny členy Svatého Petra!!!
Kdo nikdy nic takového nepořádal, neví co to dá práce. Já jsem se po delší době zase přijel podívat na závody a koukal jsem jako blázen. Už v 11 hodin jsem musel parkovat na poli, jak bylo plno. Plný depo motorek, hodně návštěvníků, připravená trať, organizace super(soudím podle toho, co jsem slyšel v depu), všude plno známých a veselých obličejů... Pro mě to byl Svátek s velkým "S" a moje motokrosová dušička zase trošku pookřála :-) :-)
Tím chci říct, že se vám to všechno moc povedlo a ta dřina, kterou jste do přípravy závodu museli vložit se vám jistě vrátila ve formě spokojených diváků!! Moc vám všem díky za krásný sportovní zážitek, bylo to skvělé!!! A vydržte!!!
J. Kubias - Tachov

Re: MMČR V MOTOKROSU Buksa

Dobrý den, pane Jardo,
děkujeme za pochvalu pořadatelské práce. Jsme rádi, že jste si návštěvu u nás užil.
Členové AMK Stříbro i externí spolupracovníci skutečně odvedli velký a kvalitní výkon. Přímo na místě osobně chválil pořadatelský sbor prezident Autoklubu ČR JUDr. Štovíček a spokojeni byli i oficiální činovníci závodu. Myslím, že naše reportáž zde na webu v sekci Články se také celkem podrobně věnuje dobré práci organizátorů a vyznívá pochvalně. Uznání a spokojenost jsou cítit i ze zpravodajství promotéra šampionátu na webu www.ceskymotokros.cz.
Každopádně nejdůležitější by měl být spokojený divák. Těší nás, že takových bylo skutečně mnoho.
Za AMK Stříbro zdraví Míra Šimek

Startovací song

Ahoj chtěl bych se zeptat od koho je ta startovací písnička nemůžu to nikde najít. Dík za odpověď

Re: Startovací song

Ahoj Danieli, nejčastěji startujeme na skladby Sandstorm od Darude a Animals od Martina Garrixe.

Přidat nový příspěvek