Kniha návštěv

Re: Trénink

Dobrý den pro všechny jezdce a příznivce Stříbrského motokrosu,
trať je již připravená,navezená,zvláčená a tak nic nebrání ji otevřít pro trénování. Momentální povrch je úplně ideální.Trénovat se muže celý tento prodloužený výkend.Což je od čtvrtka až do úterý. A po té vždy úterý,čtvrtek a sobota jako v loňském roce. Počasí vypadá již docela dobře a tak hurá do sedel a na trať.
Za AMK Miloš Morávek

tréninky

Dobrý den,

kdy se začne trénovat?

Re: tréninky

Doufam ze uz od soboty kdyz je tak pekne.

Track

Hello,
is the track already open or can someone tell me when the track opens?
Greetings

Re: Track

Hello #67, MX track in Stribro is actually closed. Opening-day is at the time unknown.

Re: Track

Dobrý den,

kdy je plán začít tréninky?

západočeský pohár 2016

Dobrý den, kdo pořádá tento pohár, nějaké propozice atd. Děkuji

Re: západočeský pohár 2016

Ahoj Honzo, západočeský pohár je pod záštitou AČR ,je to vlastně odnož SMS MOTUL CUP tak že na ni potřebuješ licenci C. Loni to byl Merklínský pohár který pořádal p. Kříž za AVZO Merklín a pan Vizinger za SMS Praha. A jezdilo se to i při závodech SMS Praha ( VVL Cup).A pro letošní rok se to osamostatnilo a jede se to jako samostatný serial HOBBY jezdců.Jsou to vlastně závody pro amatérské jezdce ale musíš si na ni udělat licenci.Jinak pravidla jsou pravděpodobně stejná jako u Běžné SMS MOTUL CUP.
Vzhledem k tomu že se to jede poprvé letos,tak se může během roku lecos změnit.Ale na prvních závodech se vše uvidí jak to bude.Ani mi zatím nemáme žádné přesnější informace.
Snad ti tohle trochu pomohlo.
za AMK Stříbro Miloš Morávek

Rozdílné ceny CZ & DE

Přeji hezký den všem asi jsem to špatně pochopil ale nějak nemůžu skousnout ty ceny asi bude lépe zaplatit v euro.
Republik besitzen)

Motorrad / motocykl 300,- Kč/den 10,- €/Tag x 27,- =270,-kč rozdíl 30kč
Quad / čtyřkolka 300,- Kč/den 10,- €/Tag rozdíl 30kč
Sidecar / sajdkára 600,- Kč/den 20,- €/Tag rozdíl 60kč
Paddock (ohne WC u. Dusche) 210,- Kč/osoba/den 7,- €/Person/Tag rozdíl 21kč
Paddock (mit WC u. Dusche - ab 4.4.2015!) 300,- Kč/osoba/den 10,- €/Person/Tag rozdíl 30kč

Re: Rozdílné ceny CZ & DE

Ladislave, Ladislave... Máte samozřejmě pravdu. Platit v eurech můžete a při letošních valutových kurzech by to pro Vás bylo o něco levnější oproti platbě v korunách. Jak koukám na Vaše výpočty, kdyby k nám začali jezdit trénovat bezlicenční sajdkáristé nějak pravidelně, tak AMK na kurzovém rozdílu 60,- Kč za jeden trénink prodělá kalhoty. :)))
No a nyní seriózně: Vámi komentovaný ceník je určen pro zahraniční a bezlicenční jezdce. Primárně jsou stanoveny ceny v EUR a pak volně přepočteny na CZK. Důraz při stanovení cen i přepočtu byl kladen na praktičnost, aby ceny byly zaokrouhlené a nemusely se řešit drobné. Platit tedy můžete v libovolné měně, protože ceník nebyl vytvořen za účelem preferování některé měny.
Každopádně kromě kurzových spekulací jsou i další způsoby, jak u nás ušetřit na poplatcích za trénink. 1) Jezdci s licencí Autoklubu ČR mají výhodnější ceny. 2) V rámci podpory začínajících motokrosařů může být pravidelně trénujícímu bezlicenčnímu jezdci poskytnuta individuální sleva. Nejlepší je zkusit to slušným dotazem přímo u správce, až přijedete na trénink. :)

Přidat nový příspěvek