Motorky poletí nad silnicí

Terén sv. Petra ve Stříbře přivítá atraktivní Přebor Čech v motokrosu

Již v neděli 25.8.2013 bude pořádající AMK Stříbro servírovat na terénu sv. Petra výtečné motokrosové menu v podobě BUELL CUPu, sdruženého přeboru středisek motokrosu Nepomuk, Střední Čechy a Chomutov. Dopoledním překrmem budou od 8 h volné tréninky a od 10 h kvalifikace, ostrým hlavním chodem pak od 12:30 závodní rozjížďky. A nebude to jen pastva pro oči a pro uši, ale jako tradičně ve Stříbře můžete utišit i hlad a žízeň výběrem z bohaté nabídky občerstvení.

Třešničkami na dortu jsou výborný termín, který nekoliduje s žádnými významnějšími závody v Čechách nebo Německu, a zařazení stříbrského závodu do přeboru Čech. Tato letošní novinka „vyzobává" po jednom podniku z každého českého krajského přeboru a povyšuje jej na prestižní klání jezdců z celých Čech. Můžeme tak očekávat velmi kvalitní závodnické obsazení a skutečnou motokrosovou palbu! Bude tomu odpovídat i trať, neboť ve Stříbře letos poprvé a naposledy ožije zabijácký skok přes silnici! V nabitém programu se vám představí malí kluci na strojích objemu 65 a 85 ccm, jinoši na 2-taktních stopětadvacítkách, střelci v hlavních třídách MX2 a OPEN i ostřílení veteráni.

Parádní podívanou vám zpříjemní pro Stříbro typický divácký komfort - prostorné parkoviště, pohodlný přístup na závodiště, výborný výhled na celou trať a nebo kvalitní zvuková aparatura oživená zkušeným moderátorem Petrem Maršálkem. V kombinaci s příjemným počasím to bude bezvadná motokrosová neděle klidně pro celou rodinu, tak si tento zážitek nenechte ujít! Všichni jste mile zváni.

Akce je spolufinancována městem Stříbro.