Zemřel Daniel Mísař

Velice smutnou zprávu z motokrosového světa přebíráme z článku Evžena Zadražila zveřejněného 28.6.2023 na klubovém webu Motosportu Chýnov:

Jihočeský motokrosař Daniel Mísař bohužel zemřel na následky těžkého zranění z květnového závodu ve Stříbře. Závodník z Protivína dokonal svůj život toto úterý 27. června 2023 ve věku nedožitých 46 let.

Jeho manželka Lenka zavzpomínala se slzami v očích: „Byl to velký bojovník a dříč. Šel do všeho na 100%! Motokros ho moc bavil a chtěl ze sebe vždy dát maximum. Nic pro něho nebylo dost dobré. Já ho plně podporovala, i když jsem se o něj strašně bála. Jezdili jsme s ním s dětmi na každé závody.“

Poslední rozloučení s Danem se uskuteční v pátek, 7. července v 11 hodin v obřadní síni na hřbitově v Protivíně. Nikdy nezapomeneme! R.I.P. Daniel Mísař #105.

Za AMK Stříbro se vyjádřil předseda klubu Miroslav Vraný: „Ta velká nehoda otřásla námi pořadateli i přítomnými diváky. Mnoho lidí soucítilo se zraněnými jezdci a dodnes se zajímalo o zdravotní stav nejvíce postiženého Daniela. Jeho tragický odchod nás všechny znovu zarmoutil. Vyjadřujeme upřímnou soustrast rodině a blízkým.“

Odpočívej v pokoji, závodníku!

Text: Míra Šimek
Foto: Motosport Chýnov, Pavel Horák