Stříbro, zimní stadión

Zdravíme Vás tentokrát z ledové plochy ve Stříbře. Slovo dalo slovo, a tak po krátkém telefonickém rozhovoru se setkáváme s Petrem Smitkou, jeho tatínkem a Rudou Weschtou, abychom si to rozdali tentokrát v hokeji. Musím uznat, že kluci hokej hrát umí. Útočná řada rodiny Smitků spolu s Rudyšem hrála sehraným způsobem a zásluhou vyhrála, i když jen o jednu branku. Ve volné chvíli, která je tak vzácná pokládám otázku Petrovi jak se daří, jaká je nová motorka?

Petr:
Báječná, skutečně oba typy, jak slabší, tak silnější kubatura sedí ve všech směrech Testování v Belgii dopadlo dobře a nyní je tam zamrznuto stejně jako u nás. Začali jsme s tréninky v Itálii a deštivé počasí nám přerušilo tréninkový plán, odjeli jsme na Vánoce domů a jakmile to počasí dovolí zpátky na trať. Už 20-tého února 2011 první Italský mistrák a sezóna jako kdyby neskončila. Podmínky pro tréninky v Itálii dobré, teplota 15 stupňů nad nulou, proto není problém s přípravou. A konečně v zátěži i Ruda Weschta, který oslavil v prosinci devatenáct a přivezl sebou dobrou zprávu a to, že je plně zdráv po úraze z družstev v závěru sezóny 2010. A tak už můžeme začít s tréninkem?

Ruda:
Ještě bohužel ne, čeká mě ještě v lednu operace kolena a pak už snad nebude bránit nic tomu, abych vyrazil na motorku. Těším se.

Držíme palce oběma jezdcům a budeme se těšit brzy spolu na viděnou. Možná na hokejové odvetě, nebo až na motorce.

pm