Reprezentační ples v KD Stříbro

Ty tam jsou časy vlastního plesu Automotoklubu coby pořadatele, kdy se zaplnila plocha kulturního domu ve Stříbře do posledního místa, kdy byl čas i chuť pozdravit jeden druhého. Na závodišti je to něco jiného, v klubovně taky, a tak ples pořádaný městem s tím, že přijdete i Vy, organizace AMK a přispějete do vínka stříbrského života se neodmítá. Není to pozitivní doba, není to tolik s chutí, tolik s úsměvem, ale to jsme neřešili. Jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit.

AMK dostává pro letošek nabídku prezentace v prostorách muzea. Je to hozená rukavice. Vedle Informačního centra tak bude umístněna expozice dějin terénu sv. Petra. Ta by měla být otevřena v říjnu tohoto roku. A co víc. Nabídku AMK dostalo i od MKS na účasti slavností města, které budou v červnu tohoto roku v bývalých kasárnách s názvem „Vše co má kola…“

A hlavně, jedeme tři velké motocyklové závody a to: 29. dubna (So) to je Mezinárodní Mistrovství České republiky SIDE a QUAD, 24.června (Ne) BUELL CUP – krajský závod SMS Nepomuk a na konci sezóny 2012 to bude 14. října (Ne) Mezinárodní Mistrovství České republiky v motokrosu (jen zatím nevíme zda to budou Družstva, nebo závod jednotlivců). Co si přát víc! Jen tu Vaší diváckou a jezdeckou přízeň, tu nám zůstaňte zachovánu.

Vaše AMK

Fotky z plesu naleznete zde.