MX4

Vše začalo pozvánkou na zábavu MX4. Ozvučit a moderovat zábavu po celý večer s tím, že ji doplníme o Karaoke, tedy zpěvem z řad návštěvníků na živo do textu a hudby, případně si pustíme obrazem něco ze závodů a sezóny 2010. Program večera byl na světě a tak hurá na to.

Osmou hodinou odstartoval večer ukázkou tance místní skupiny chlapců a dívky z ústavu, se kterým pořadatel spolupracuje, a tak se bylo na co dívat, večer nabíral na obrátkách. Tančilo se, zpívalo, promítalo a každý si přišel na své. Zábava MX4 dostává punc pravidelnosti, schází se na ní jezdci jako je Tomáš Paul, Patrik Liška (po operaci ramene), Ruda Weschta (po hospotalizaci FN), Petr Smitka spolu s manažerem p.Červenkou, dorazili i kluci z Kladrub bratranci Nedvědovi a atd. Večer se dostává do své druhé poloviny, objevuje se nápad s motorovou pilou bez řetězu. Nastartovaná přechází z ruky do ruky a vydatným zvukem napodobující motokrosovou motorku s vůní benzínu, tak připomíná závodní atmosféru.

A samotný závěr? Podívejte se sami. Obnažená těla, tanec na stolech jen potvrzuje, že zábava MX4 stála za to. Vše končí pátou hodinou ranní a my už zase nakládáme, jedeme dál. Poděkování patří pořadateli, Vám zúčastněným a Vy, kteří jste váhali, nebo z nějakých důvodů nemohli, neváhejte příště, protože tato zábava byla skvělá a my se budeme těšit na tu další v roce 2011.