MOTUL Cup 2014 nabídne kvalitní MX show

AMK Stříbro srdečně zve všechny příznivce motokrosu na Terén sv. Petra. V neděli 22.6.2014 se u nás pojede MOTUL Cup, pohárový seriál sdružených středisek motokrosu středních, severních a západních Čech. Loňská novinka se dobře zabydlela v tuzemském závodním kalendáři, vždyť např. podnik u nás ve Stříbře, který se jel přesně před rokem, přivítal více než 200 pilotů. Také letos se představí kvalitní konkurence téměř z celých Čech ve třídách Hobby MX2, Hobby Open, MX2, Open a Veterán.
Kromě našlápnuté motokrosové akce bude pro návštěvníky připraven pro Stříbro typický komfort – prostorné parkoviště, pohodlný přístup na závodiště, výborný výhled na celou trať a bohatá nabídka občerstvení. Příjemný letní den si u nás můžete užít již od rána, kdy probíhají volné a kvalifikační tréninky, hlavní závody pak začínají ve 13 h. Akce je spolufinancována městem Stříbro.

Místní publikum bude mít tentokrát mimořádně žhavé želízko v ohni. Stříbrský mladík Jakub Kos vloni dokázal celkovým vítězstvím na klubovém Poháru sv. Petra, že má talent a rychlost, a letos se posunul mezi hobby jezdce s licencí C. Po doléčení zranění se objevil na MOTUL Cupu v Třebízi 31.5. a hned svoji KTM 250 dovezl k triumfu ve třídě Hobby MX2! Přijďte se podívat, jestli se Jakubovi zadaří stejně i na domácí trati!