Křest knihy Srdcové eso

Dějištěm živého zábavního programu s motokrosovou tématikou bude stříbrské náměstí v prostoru před radnicí. Ve středu 26. dubna 2017 začínáme od 15:00 hodin a hlavní událostí bude křest knižní novinky Miloslava Součka SRDCOVÉ ESO. Samozřejmě nemůže chybět rozhovor s legendárním závodníkem a jeho autogramiáda. Již během několika týdnů po vydání se kniha stala bestsellerem. Ve Stříbře je k dostání v knihkupectví paní Brahové v Benešově ulici. Live-show bude profesionálně ozvučena a slovem doprovázena od komentátorů Petra Maršálka a Míry Šimka.

Poblahopřát dorazí řada vzácných hostů. Značná pozornost mezi nimi bude patřit reprezentačnímu JD 191 KTM Racing Teamu s jedničkou Jaromírem Romančíkem. Veřejnost si bude moci zblízka prohlédnout stan, ve kterém má tým zázemí v závodním depu. Současný elitní motokros budou prezentovat také trenér Jiří Churavý a "naši" jezdci Rudy Weschta, Petr Smítka a Dominik Kučeřík.

V rámci programu též představíme jubilejní 70. sezónu Terénu svatého Petra, která letos nabídne 4 velmi zajímavé závody včetně MMČR v motokrosu 20. srpna 2017. Jako první bude na pořadu ale již 6. května 2017 mistrovství Evropy veteránů klasiků. Nejstarší tuzemská trať uvidí napínavé boje mezi rekordními 189 jezdci ze 17 evropských zemí. Vloženým přestávkovým programem budou adrenalinová vystoupení Petra Piláta, mistra Evropy 2015 ve freestyle-motocrossu.

Nechte se pozvat na příjemné odpoledne s motokrosem. Celou akci bude doprovázet stánek s občerstvením, otevřeny budou veřejné toalety na radnici.

Text: Míra Šimek
Grafika: Václav Šůcha