Jarní klasika v Kříších

Na neděli 17.4.2016 je připraven atraktivní motokrosový závod. Kříše u Břas přivítají na známé trati „V Podhájí“ kvalitní jezdecké pole ve třetím pokračování MOTUL Cupu. Sdružený přebor Čech středních, západních a severních patří mezi nejvýznamnější tuzemské seriály a nabízí velmi dobrou sportovní úroveň. V osvědčeném složení soutěžních tříd se tradičně početnému publiku v Kříších představí naši přední motokrosaři.  Konkrétně jsou na programu kubatury MX1, MX2, Veterán, Hobby MX1 a Hobby MX2.

Pořadatelský tým kolem bývalého vynikajícího závodníka Jiřího Churavého udržuje v Kříších tradici kvalitního motokrosového podniku v brzkém jarním termínu. Také letos bude na závodníky čekat boj s náročnou, ale moderně upravenou a bezpečnou tratí. Spektakulární zážitek divákům zpříjemní výkonné ozvučení a neméně výkonní komentátoři Petr Maršálek a Míra Šimek. Návštěvníci mohou využít velkokapacitní parkoviště v sousedství závodiště. Připravena budou sociální zařízení, stejně jako velmi pestrá nabídka občerstvení anebo prodejní stánky se sportovní a motoristickou výbavou. Příjemné posezení ve společnosti večer před závodem umožní jezdcům a doprovodům vytápěný stan.

Od nedělního rána jsou na programu tréninky, přeborové závody začnou ve 12:45. Vstupné vyjde na příjemných 70,- Kč, přičemž mládež do 15 let jde zdarma. Mediálním partnerem akce je plzeňské rádio Kiss Proton. Pořadatelé se těší na Vaši návštěvu!

Text: Míra Šimek