Kniha návštěv

Honda CR 125 r. 2007

Vím, že to není inzerce, ale nevěděl by někdo o karterech na Hondu CR 125 r.v. 07. Popřípadě celý motor?
Tel: 723 651 880. Předem díky Petr.

Kraslice

Dobrý den,mohl bych znát duvod proč jste termín vašich zrušených závodu,přesunuli na temnín kdy se jedou Kraslice? Pokud vím,tak při plánování kalendáře 2015,bylo jasně domluveno že se závody nebudou mezi sebou krýt?

Re: Kraslice

Při plánování náhradního termínu jsme přehlídli datum vašich závodů,příští týden na výborové schůzi určíme jiný,omlouváme se-nebylo to samozřejmě úmyslné,s pozdravem M.Vraný.

Třída 65 ccm

Dobrý den, mohl bych znát důvod, proč při poháru sv. Petra nejede třída 65ccm. Dále se chci informovat co Váš klub dělá pro naše nejmenší jezdce. Není škoda, že se tam tomu nikdo nevěnuje, když máte tak krásnou trať.
Předem děkuji za odpověď
Bodurka

Re: Třída 65 ccm

Pane Bodurka,pokud máte pocit že se náš klub nevěnuje mladým začínajícím jezdcům nebo chcete-li získat podrobnější informace o činnosti klubu,můžete se ohlásit na výborovou schůzi AMK,kde Vás ochotně vyslechneme a odpovíme na Vaše otázky,návštěvní kniha není ten správný prostor k řešení Vašeho příspěvku,s pozdravem Vraný M.

trenink

Dobry den bude 8.6 v patek mozne trenovat??? Diky za odpoved.

Re: trenink

Dobrý den, Filipe, v pátek to půjde. Ve čtvrtek je trénink možný od 14:00 a od pátku do neděle vždy celý den od 9:00 hodin.

Pohár sv. Petra

Hallo,
wie immer eine TOP Veranstaltung!!!

Danke und macht weiter so!

Manuel

Trať

Dobrý den chci se zeptat jak vypadá trať? je hodně pod vodou ??

sv. Petra II.

Jede se tuto sobotu 2.května motokros sv. Petra ?
Děkuji

Přidat nový příspěvek